Straks klart for årets Skreikonferanse på Myre

Nok en gang er det duket for en Skreikonferanse med et bunnsolid program.

Sameksistens under headingen “Vekst, vern og vilje” er tema som angår oss alle, og konferansen har fiskeri- og havminster Cecilie Myrseth, Statsforvalter i Nordland Tom Cato Karlsen, konserndirektør Hanne Karoline Kræmer i Sparebank1 Nord-Norge og fylkesrådsleder i Nordland Svein Øien Eggesvik på programmet – for å nevne noen.  

For Cod Cluster er dette en viktig møteplass, og ikke minst en arena der vi også kan fremme våre standpunkt. Vi har vært sponsor for Skreikonferansen i flere år, fordi denne møteplassen alltid tar opp dagsaktuelle problemstillinger og bidrar til å løfte landsdelen. I år skal klyngeleder Maiken Johnsen stå på scenen sammen med kollega i lakseklynge NCE Aquaculture, Malin Johansen og snakke om hvordan klyngene gjennom FoU og innovasjon kan bidra til vekst og vern både i fiskeri- og havbruksnæringen.  

Har du ikke skaffet deg billetter enda? Det er fortsatt mulighet å skaffe seg billetter til billetter til konferansen. Det kan du få kjøpt her eller ved å ta kontakt med aleksander@egga.no.

NYHETSARKIV

Forrige
Forrige

Elektronisk journal presenteres på FHFs fagdag 6.mars

Neste
Neste

Skal man sikre Nord-Norge, må industrimeldingen prioriteres raskt