Webinar 8. september kl. 11:00 - Old vs New Fish Factory

Ny teknologi i filethallen - hvor stor betydning har det egentlig for kvalitet og utbytte?

Ny automatisert produksjonsteknologi for hvitfiskindustrien har vært tilgjengelig en del år nå. AS Båtsfjordbruket fikk installert et helautomatisk to-linjers prosesseringssystem med en daglig kapasitet på 50 tonns råstoff i sine eksisterende lokaler i 2020. Lerøy Norway Seafoods Båtsfjord jobbet parallelt med en lignende prosess og sto på dette tidspunktet foran en investeringsbeslutning.

Cod Cluster ønsket å kjøre et utredningsprosjekt for å se på hvilke effekter en slik investering vil gi.

Fabrikksjef Per Gunnar Hansen, Lerøy NWS, og tidligere daglig leder i AS Båtsfjordbruket, Frank Kristiansen, presenterer prosess og resultater fra prosjektet i et lunsjwebinar på Teams torsdag 8. september kl. 11:00-11:45. 

Meld deg på her.

Tips gjerne en kollega om webinaret! 


Har du spørsmål? Ta kontakt med ronny@codcluster.no

NYHETSARKIV

Forrige
Forrige

Gode hoder sammen i Tromsø

Neste
Neste

Nytt medlem i Cod Cluster: Vesterålen Havbruk AS