GODE HODER SAMMEN FOR ØKT UTNYTTELSE AV RÅSTOFF: RESTRÅSTOFF-SEMINAR UNDER ARCTIC INNOVATION WEEK

Cod Cluster og BioTech North ønsker å invitere til en felles klyngesamling og arrangerer restråstoff-seminar under Arctic Innovation Week 20.10.2021.  

I tillegg til å lage en møteplass hvor vi blir bedre kjent både på tvers og innad i klyngene, vil vil spesielt sette følgende tema på agendaen: 

- Status for torskeoppdrett og planer for bruk av restråstoff
- Muligheter og trender innen kategorien kosttilskudd
- Muligheter innen ingredienskategorien

Program

11:15 Registrering The Edge

11:30-12:30 Lunsj. 2 etasje The Edge

12:30-12:40 Velkommen ved klyngeleder Cod Cluster, Maiken Johnsen og klyngeleder Biotech North, Line Kjelstrup

12:40-14:00 Status restråstoff

12:40-12:55 Magnus Stoud Myhre, forsker SINTEF Ocean

13:00-13:15 TBA

13:20-13:35 Runar Gjerp Solstad, forsker Nofima.

13:40-13:55 Svein Egil Stavem. Salg- og innkjøpsansvarlig Vesterålen Marine Oljer

14:00-14:30 Pause

14:30-15:50 Marine helseprodukter og ingredienser - muligheter og utfordringer

14:30-14:45 Anne-Kari Bakkland, International Business Development, Vitux Group

14:50-15:05 Yannik Schneider, PhD/ Researcher Marbio, NFH/UiT Norges arktiske universitet

15:10-15:25 Børge Robertsen, adm.dir Olivita

15:30-15:45 Birthe Vang. Forsker Nofima.

15:50-16:20 Pause

16:20-17:40 Fortsettelse - Marine helseprodukter og ingredienser - muligheter og utfordringer

16:20-16:35 Wenche Uksnøy, klyngeleder NCE Blue Legasea

16:40-16:55 Kennet Ruud, fabrikksjef Bioform

16:55-17:10 Roger Røstad, COO Nutrishell

17:15-17:30 Ronja Gabrielsen, BioMar AS

17:45-18:30 Rundebord med noe i glasset

18:30---- Middag The Edge

 

Vi åpner også opp for at ikke-medlemmer kan delta.
Billettprisen er inkludert lunsj og middag (med to enheter). 

Link til påmelding: Økt utnyttelse av restråstoff - 20.10.2021 | Biotech North | Kjøp billetter | Hoopla 

NYHETSARKIV

Forrige
Forrige

RAPPORT FRA PRAKSISSTUDENT HOS COD CLUSTER PÅ MYRE

Neste
Neste

UNGE STEMMER - «BÆREKRAFTIG MAT FRA HAVET»