Årsmøte i Torskenettverket

Årsmøte til Torskenettverket ble en formell avslutning av prosjektet «Det nasjonale nettverket for torskeoppdrett» 

I juni arrangerte Torskenettverket et fysisk medlemsmøte der det ble vedtatt at Torskenettverket og Cod Cluster fusjoneres.

Torsdag 14. desember ble det gjennomført et årsmøte i prosjektet Torskenettverket «Det nasjonale nettverket for torskeoppdrett». Det treårige bedriftsnettverkprosjektet finansiert av Innovasjon Norge har hatt medlemmer med stort pågangsmot, interesse og ambisjoner for en felles reetablering av torskeoppdrett i Norge. 

Torskenettverket er en sammenslutning av bedrifter, organisasjoner, forskningsinstitusjoner og andre aktører som har jobbet sammen mot et felles mål om å fremme bærekraftig utvikling innen torskeoppdrett og relaterte områder. Dette nettverket har fungert som en plattform for kunnskapsdeling, forskningssamarbeid, innovasjon og utvikling av beste praksis innenfor torskeoppdrettsnæringen. 

Aktivitetene til Torskenettverket har innbefattet: 

  • Forsknings- og utviklingsinitiativer 

  • Nettverksarrangementer og kunnskapsdeling  

  • Samarbeid og partnerskap 

  • Opplæring og utdanning 

Gjennom ulike prosjekter og aktiviteter har Torskenettverket jobbet med å utvikle bransjen ved å fremme kunnskap, innovasjon og bærekraft, med det overordnede målet om å sikre en sunn, effektiv og bærekraftig fremtid for torskeoppdrettsnæringen. 

Avslutningen på Torskenettverket markerer ikke bare en suksessfull avslutning på et dedikert og fruktbart prosjekt, men det representerer også begynnelsen på en ny fase med videreføring av kunnskap, samarbeid og en sterk forpliktelse til å forme fremtiden for torskeoppdrett. Vi ser fram til, sammen med Cod Cluster, å bygge videre på de verdifulle lærdommene og relasjonene som er skapt gjennom dette nettverket, og fortsette å jobbe sammen for å styrke bærekraften, innovasjonen og veksten av denne viktige næringen. 

Tusen takk til prosjekteier Cod Seafresh AS, alle deltakere, partnere og bidragsytere som har gjort Torskenettverket til en suksess. Vi ser lyst på fremtiden og de mulighetene som ligger foran oss, og forplikter oss til å fortsette å samarbeide for å sikre en sunn og sterk torskeoppdrettsindustri. 

NYHETSARKIV

Forrige
Forrige

Miljøvennlig transport av fersk torsk 

Neste
Neste

Tre nye medlemmer i Cod Cluster i desember