2021-11-26

Webinarer i desember

I desember inviterer vi til nye webinarer i serien Klyngeprat:  

  • 1. desember: Think bigger! Hvorfor er det viktig å tenke stort hvis man ønsker utenlandske venturekapitalinvesteringer? 

  • 15. desember: Go Global - Hvordan lykkes i et internasjonalt marked? 

 

***

 

1. desember: Think bigger! Hvorfor er det viktig å tenke stort hvis man ønsker utenlandske venturekapitalinvesteringer?  
 
Invest in Nordland inviterer til en prat om hvordan venturekapitalfonder vurderer skaleringsevnen til selskapets forretningsmodell, i forbindelse med tidligfase investeringer. Samspill mellom tilgjengelig marked, forretningsmodell og anslått vekst avgjør om ditt selskap eller produktidé passer venturekapitalmodellen. Målet er å motivere og bevisstgjøre start-ups om å tenke større slik at de klarer å tiltrekke ønskede utenlandske investeringer. 

 

Meld deg på her: Påmelding Klyngeprat: Think bigger!

 

***

 

15. desember: Go Global - Hvordan lykkes i et internasjonalt marked?   

 

Innovasjon Norge inviterer til en prat om internasjonalisering. Hva er viktige faktorer å tenke på ved eksport? Hvordan kan vi øke eksporten med mindre risiko? Hvordan angriper vi nye markeder? Vi vil fortelle hvordan Innovasjon Norge jobber med dette temaet og hvordan vi bistår norske bedrifter som ønsker å øke eksporten. 

 

Meld deg på her: Påmelding Klyngeprat: Go Global!

NYHETSARKIV

Nyhetsbrev

Vi håper mange av dere vil gi oss spennende innspill, slik at vi kan nå våre høye felles ambisjoner om å videreformidle de mange gode historiene fra vår fantastiske næring!