2020-11-26

Webinar 2. desember kl 14:00-15:30 om muligheter for e-handel med norsk mat og drikke i Europa

Innovasjon Norge inviterer til webinar for å presentere ulike markedsforhold og aktuelle forretningsmuligheter for e-handle med norske mat- og drikkeprodukter i Spania, Frankrike, Italia og Tyskland.

E-handel tar en stadig større andel når det gjelder kjøp og salg - inkludert produkter i mat- og drikkekategoriene. I EU-området ble det netthandlet for 636 milliarder euro i 2019, en økning på 14 prosent fra året før. For 2020 er veksten anslått til å bli nær 13 prosent.

Innovasjon Norges kontorer i Spania, Italia, Frankrike og Tyskland har nylig undersøkt og kartlagt ulike markedsforhold og aktuelle forretningsmuligheter for e-handel med norske mat- og drikkevareprodukter i de fire respektive markedene. Kartleggingen har spesielt sett på mulighetene for e-handel innenfor områdene sjømat og tang, landbruksprodukter (lam og spekemat spesielt) og drikkeprodukter.

Hovedfunnene i undersøkelsen blir presentert på et eget webinar onsdag 2. desember kl. 14:00 – 15.30.  
Klikk her for å melde din interesse.

NYHETSARKIV

Nyhetsbrev

Vi håper mange av dere vil gi oss spennende innspill, slik at vi kan nå våre høye felles ambisjoner om å videreformidle de mange gode historiene fra vår fantastiske næring!