2020-01-28

Trenger bedriften din hjelp til å rekruttere kandidater med høyere utdanning?

Traineeordningen Look North Trainee er et prosjekt i samarbeid mellom Egga Utvikling, Nordland fylkeskommune og partnerbedriftene. Nylig fikk prosjektet tilskudd fra fylkeskommunen til å arrangere et nytt traineeprogram i 2020/21. Målet med traineeordningen er å hjelpe bedrifter i Lofoten og Vesterålen med å få tak i riktig kompetanse. 

 

Det største hinderet for videre vekst i regionen er nettopp mangel på folk og kompetanse. Look North skal derfor bidra til å rekruttere kandidater på bachelor- og masternivå innenfor ulike fagfelt. Gjennom Look North får partnerbedriftene bred profilering og hjelp til rekruttering av den kompetansen de er på utkikk etter. Kandidatene som blir ansatt får være med i et profesjonelt traineeprogram som går over ett år.

Gjennom programmet får traineedeltakerne et sosialt nettverk fra dagen de ankommer regionen, sosiale og faglige samlinger, et kompetansehevende kurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk, samt en studietur til utlandet. Ordningen bidrar til faglig utvikling av den ansatte og styrket trivsel i regionen, noe som har vært en del av suksessoppskriften til at så mange traineer velger å bli værende etter at traineeåret er omme. Av fjorårets 13 traineer har 11 blitt værende i jobb hos våre partnerbedrifter i LoVe. 


Look North Trainee starter rekrutteringen av kandidater i februar og starter opp nytt traineeprogram til høsten. Vi er derfor på utkikk etter flere partnerbedrifter som kunne tenke seg å være med i ordningen og som ønsker bistand til å rekruttere dyktige kandidater. Dette er en unik mulighet for din bedrift til å få tak i den beste kompetansen! 


Les mer om traineeprogrammet på www.look-north.net og ta kontakt med prosjektleder Heidi Elisabeth Larsen for mer informasjon.
Hun kan kontaktes på epost heidi@egga.no eller mobil 993 25 123.

 

NYHETSARKIV

Nyhetsbrev

Vi håper mange av dere vil gi oss spennende innspill, slik at vi kan nå våre høye felles ambisjoner om å videreformidle de mange gode historiene fra vår fantastiske næring!